2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Ordu'dan seçim değerlendirmesi

AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Pazar günü gerçekleştirilen 29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerini değerlendirerek, seçim sonuçlarının Tavşanlı ve tüm ülkeye hayırlar getirmesini temenni etti.

Ordu yaptığı açıklamada, “Tabiki bizler siyasi parti olarak bunun değerlendirmesini yapacağız. Bu değerlendirmeleri daha sonraki süreçte daha detaylı olarak ele alacağız. Şu an gerçek şu ki, sandıklar açıldı ve ortaya Saadet Partisi’nden aday olan arkadaşımız, belediye başkanı olarak çıkmıştır. Diğer taraftan burada bir ittifakın da söz konusu olduğu gözükmüştür. Buna da saygımız var. Ayrıca yine açılan sandıklar sonucunda belediye başkanlığında AK Parti gereken desteği ve oyu alamamıştır ama ilçe merkezinde AK Parti’ye İl Genel Meclisi’nde büyük destek vardır. Burada yüzde 50’liler civarında bir oy vardır. Burada önemli olan hem ülkemizin hem ilçemizin yapılan değerlendirmeler sonucunda daha iyi ve daha başarılı olmasıdır. Seçilen ve görev yapacak arkadaşlarımızın daha başarılı olmasını temenni ediyorum. 5 yıllık geçen süreçte Belediye Başkanımız olan Ali İhsan Çakır da önemli projelere imza atmıştır. Kendisine Tavşanlı adına teşekkür ediyorum. Devam eden büyük projeleri vardı. İnşallah gelecek arkadaşlarımız bu noktada daha başarılı katkıda bulunurlar. Biz bunu bütün samimiyetimizle istiyoruz. Bu seçim sürecinin kazasız, belasız ve olgunlukla geçtiğini gördük. Bu olgunluğa destek veren diğer siyasi partilere de teşekkür ediyorum.

Bu süreç içerisinde partimize destek veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca AK Parti ile birlikte koşturan parti yöneticilerimiz, adaylarımız ve üyelerimize de şükranlarımızı sunuyoruz. Hizmet sürecinde iktidar partisi olarak ilçemize elimizden geldiği kadar destek sağlanması için çaba göstereceğiz. Seçimlerin tekrar ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 15:11:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yalnız IP: 88.242.211.xxx Tarih : 1.04.2009 22:02:15

artık ak partinin ve sizin pilinisin bittiginin anlamıdır bu oylar en güzel cevabı tavşanlılar size verdi ordu bey