7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Orgeneral Aksay Kütahya'da

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HASAN AKSAY KÜTAHYA'DA

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanlığı’na gelen Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Aksay, Valilik Şeref Defterine şunları yazdı: “Kütahya Havacılık için çok önemli bir merkez. Havacılığın ilk başlangıç yıllarından itibaren Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Komutanlığının içersindeki pistte, çok önemli Havacılık aktiviteleri olmuş. Dolayısıyla, Kütahya aslında yalnızca Er Eğitim Tugay Komutanlığıyla değil ondan önceki dönemlerde de Havacı bir kent. Bizim göz bebeğimiz Er Eğitim Tugay Komutanlığının, Kütahya gibi güzel bir kentte, sizin sorumlu olduğunuz bir ilimizde olmasından da mutluluk duyuyoruz. Kütahya, bizim Tugayımıza çok sahip çıkıyor. Bu bize aynı zamanda büyük bir haz vermekte, onun içinde başta size ve Kütahya halkına teşekkür etmek istiyorum."

Kütahyalıların vatansever ve kadirşinas insanlar olduğunu açıklayan Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe de, “Kütahya halkı, gerçekten Askerimizi ve Askerliği seven insanlar. Tabi Tugayımızın Kütahya’da olması da ilimiz için büyük bir şeref. Aynı zamanda ekonomik, sosyal, kültürel açıdan da ilimize destek veren bizim çok önemli bir kuruluşumuz. O bakımdan da Kütahya halkı adına Tugayımıza, şahsınıza ve tüm silahlı kuvvetlerimize şükranlarımızı arz etmek istiyoruz” diye konuştu.

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Aksay tarafından Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye yapılan nezaket ziyaretinde Hava Eğitim Komutanı Korgeneral Ziya Güler, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğg. Sami Fındıkoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfi Mor ve İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik bulundu.

HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HASAN AKSAY KÜTAHYA'DA
HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HASAN AKSAY KÜTAHYA'DA
HAVA KUVVETLERİ KOMUTANI ORGENERAL HASAN AKSAY KÜTAHYA'DA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 16:27:00
Güncelleme :22 Ocak 2010 Cuma 13:44:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
halit IP: 85.105.176.xxx Tarih : 23.01.2010 22:26:40

TSK nın tümüne HKK sn orgeneral Hasan Aksay'a saygılar.Kurtuluş savaşı Kahramanlarına ,Asım Gündüz ve tüm paşalarımıza vede Baş Komutan M Kemal ATATÜRK'E  rahmetle anıyorum.Sayın valimize ve diğer yetkililere saygılar.