30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Örnek iftar

Kütahya'da Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı, düzenlediği geleneksel iftar yemeğinde yetiştirme yurdu çocukları ile şehrin protokolünü buluşturdu.


Geniş bir katılımla Polisevi Düğün Salonu'nda gerçekleşen iftar yemeğinde bir araya protokol mensupları ile kız ve erkek yurdu çocukları güzel bir akşam geçirdi. Ayrı bir protokol masası yerine çocukların arasında oturan protokol mensupları, genç ve çocuklarla sohbet ettiler.


Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu yaptığı konuşmada, "Bu güzel ve anlamlı iftarda evlatlarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim.Bu iftar yemeği ve bu amaçla düzenlediğimiz tüm yemeklerde amacımız birlik beraberlik, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamaktır. Protokol mensupları ve eşlerine bu şefkat dolu ortamı sağladıkları için teşekkürlerimizi sunuyorum" şeklinde konuştu.


Çocukların istekleri üzerine, Vali Şükrü Kocatepe ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu yaptıkları konuşmalarda, "Siz sevgili evlatlarımızla birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Her fırsatta sizlerin arasında olmak bize memnuniyet verecektir.Bu akşam bu iftar yemeğinde bizleri buluşturan Sosyal Yardım ve Kültür Vakfının Başkan ve Yönetim Kurulu'na teşekkür ediyoruz" dediler.


İftar yemeğine Vali Şükrü Kocatepe ve eşi Sultan Kocatepe, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sami Fındıkoğlu ve eşi Güneş Fındıkoğlu, Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Jandarma Komutanı Albay Ömer Lütfü Mor ve eşi Meral Mor, Baro Başkanı Avukat Sabit Özdoğlar, İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya, Rektör Vekili Prof Dr. Ali Sarıkoyuncu, Vakıf Bayanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Zeliha Tunçoğlu, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Erdal Yıldırım, Sosyal Hizmetler Müdürü Muhammet Kahraman, Kültür ve Turizm Müdürü Zülkarni Yeldemez, Avukat Osman Emet, Müftü Yardımcısı Ahmet Akyıl, Sakatlar Derneği Başkanı Hatice Yakar ve Yönetim Kurulu, Vakıf Yönetim Kurulu, Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve Muharip Gaziler Başkanı Salih Şen katıldı.
İftara katılan tüm çocuklara Vakıf Yönetim Kurulu üyesi iş adamı Hidayet Akdemir tarafından çeşitli hediyeler verildi.


Yemek sonrası Protokol Mensupları ve Davetliler Polisevi Vip Salonunda Kütahya konularında sohbet ederek bilgi alışverişinde bulunurken, çocuklar da kendi aralarında oynadıkları oyunlarla neşeli dakilarlar geçirdiler

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 13:21:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?