30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Otomobil TIR'ın altında kaldı

Kütahya'da TIR ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Kaza, saat 13.30 suralarında Kütahya-Eskişehir karayolunun 32. kilometresinde meydana geldi.


Alınan bilgiye göre, Kütahya'dan Eskişehir istikametine gitmekte olan ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 43 FS 384 plakalı otomobil, karşı istikametten gelmekte olan Fatih Ö. idaresindeki 09 LP 509 plakalı TIR'la çarpıştı. Kazada, kimlikleri henüz belirlenemeyen otomobil sürücü ile yanında yolcu olarak bulunan bir bayan olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, TIR sürücüsü Fatih Ö. de yaralandı.
Kazada hayatını kaybeden kişilerin kimliklerinin belirlenmesi çalışıldığı belirtildi
Kaza sebebiyle Kütahya Eskişehir karayolu halen tek şeritten sağlanıyor.

iha
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2008 Cumartesi 16:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat gundebahar IP: 88.251.76.xxx Tarih : 2.09.2008 04:49:21

bu habere sasirdim desem yalan olur cunki ayni olay benim basimada iki yonlüyolda benim seridimdede uyuyan bir söför vardi tır söförüydü allahtan son anda farketti yoksa ayni durum benim basimada gelebilirdi inanin karsidaki arabanin ne yapacagina bakmaktan ne plakasını okuyabildim nede markasını burad en önenli görev polis arkadaslara düsüyor biraz daha denetimlerini siklastirirlarsa daha iyi olur sanirim