15
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Özbekspor lige hazır

KÜTAHYA'DA ÖZBEKSPOR LİGE HAZIR

Kütahya Amatör Lig'de mücadele eden Özbekspor lige hazır. Kulüp Başkanlığını devralan Sabri Akyol, yeni sezona hazır olduklarını söyledi.

Özbekspor başkanlığını Hüseyin Karataş'tan teslim alan yeni başkan Sabri Akyol'un düzenlediği geceye Yönetim Kurulu Üyeleri ve Özbeksporlu futbolcular katıldı.

Başkan Sabri Akyol, kulübe maddi manevi destek olacaklarını kaydetti. Kulüp Başkanı Akyol, “Güzel bir yemekle başlayan bu davet Özbekspor'un yeniden birlik beraberlik içinde yeni bir sezona hazır olduğunu göstermekte. Bu yıl devralmış bulunduğum başkanlık döneminde takımımıza maddi, manevi ve her konuda takıma destek çıkacağım. Yeni sezonda yapılacak çalışmalarla takımı bir üst lige çıkarmak için hep beraber birlik ve beraberlik çerçevesi içinde çalışacağımıza da herkes emin olsun. 2010-2011 sezonu hepimize hayırlı uğurlu olsun. Hep beraber yeni başarılara imza atacağız” diye konuştu.

Kulübün Yönetim Kurulu ve futbolcuları Başkan Sabri Akyol'a, düzenlemiş olduğu toplantıdan dolayı teşekkür ederek şampiyon olabilmek için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

KÜTAHYA'DA ÖZBEKSPOR LİGE HAZIR
KÜTAHYA'DA ÖZBEKSPOR LİGE HAZIR
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ocak 2011 Cumartesi 21:38:05
Güncelleme :17 Ocak 2011 Pazartesi 00:28:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?