2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Özdemir'i duygulandıran plaket

Kütahya Simav’ın 16 mahalle muhtarı, 5 yıllık hizmet sürecinde uyumlu bir şekilde çalışmalarından dolayı belediye başkanı Rıza Özdemir’e teşekkür plaketi takdim etti.

Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel’in öncülüğünde Eynal Restoranda bir araya gelen Simavlı muhtarlar, bağımsız belediye başkanı Rıza Özdemir’e mahallelerine yaptığı hizmetler ve kazandırdığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Duygusal anların yaşandığı plaket takdim töreninde söz alan Simav Muhtarlar Derneği Başkanı Raif Adıgüzel, Simav’ın efsanevi başkanı Rıza Özdemir’in geçmiş 10 yıllık hizmet sürecinde mahalle ayırımı yapmadan gerçekleştirdiği hizmetlerin tarihe geçeceğini dile getirdi.

Simavlı muhtarlar olarak başkan Özdemir’den her zaman yakınlık gördüklerini dile getiren Adıgüzel, geçen 10 yıllık sürecin anısına kendisini şükran plaketiyle ödüllendirmek istediklerini anlattı.

Muhtarlardan aldığı şükran plaketini evinin bir köşesinde muhafaza edeceğini anlatan Simav’ın bağımsız belediye başkanı Rıza Özdemir, ”Bu güne kadar sayısız ödül ve plaketler aldım. Ancak içlerinde en anlamlısı muhtarların bana verdiği şükran plaketi” dedi.

10 yıllık süreçte muhtarlardan gelen hiçbir olumlu isteği geri çevirmediğinin altını çizen Özdemir, muhtarlardan haklarını helal etmelerini istedi, kendisi de haklarını helal ettiğini bildirdi.

Özdemir, daha sonra günün anısına muhtarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi, yeniden adaylığını koyan 13 mahalle muhtarına seçimde başarılar diledi, aday olmayan üç mahalle muhtarına da yeni yaşamlarında mutluluklar temennisinde bulundu.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 15:40:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?