7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Özdilek Kütahya'ya yatırım yapacak

ÖZDİLEK AVM YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN ÖZDİLEK:

Özdilek AVM Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, çocukluğunun küçük bir havlu dükkanında geçtiğini, gençliğinde ise tezgahtarlık yaptığını anlatarak, "Artık o günler geride kaldı. İhtiyaçlar da müşteri talepleri de değişti. Kalite ve standartlar gelişti" dedi.

Kütahya Anadolu Öğretmen Lisesinde düzenlenen konferans konuşmacı olarak katılan Özdilek, "Tüketici davranışlarında önemli nitelik değişimi oluştu. O halde bizler de değişmeliyiz. Yeni bir vizyon oluşturmalıyız. Ayakta kalmanın, gelişmenin ve işimizi ilerletmenin yolu buradan geçiyor. Çünkü günümüzde müşteri talepleri değişti ve arttı. Halkla ilişkiler ve müşteri ilişkileri diye etkin ve hızlı bir süreç yaşanıyor. Bu bakımdan eğitim çok önemli. Bilgiye daha fazla ihtiyaç var. Artık üniversite bitirmiş gençler esnaflık yapıyor. Bu önemli bir gelişme ve kazanç" diye konuştu.

Bünyesindeki işyenlerinde yaklaşık 5 bin çalışanının bulunduğunu anlatan Özdilek, "Şimdiye kadar hiç bir işyerlerimde sigortasız işçi çalıştırmadım. Vergi konusunca çok hassas davrandım. İnşallah önümüzdeki yıllarda Kütahya'ya yatırımlarımız olacak. Bunun için Kütahya-Eskişehir karayolu üzenide arsa satın aldık" şeklinde konuştu.

İşadamı Özdilek'e konferans sonrası çeşitli hediyeler takdim edildi.

ÖZDİLEK AVM YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN ÖZDİLEK:
ÖZDİLEK AVM YÖNETİM KURULU BAŞKANI HÜSEYİN ÖZDİLEK:
İHA
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2010 Cuma 11:58:05
Güncelleme :17 Aralık 2010 Cuma 23:40:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?