7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Özürlü çocuğa akülü araba

YÜRÜME ÖZÜRLÜ ÇOCUĞA AKÜLÜ ARABA

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, yürüme özürlü çocuk akülü arabayla sevindirildi.

Kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen ve bir süredir tedavi gören 11 yaşındaki Halil Kurnaz'a, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu tarafından akülü araba hediye edildi.

Yürüme özürlü küçük Halil'in babası İbrahim Kurnaz’ın bir süredir işsiz olduğu için çocuğunun tedavisi ve ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çektiğini öğrenen Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, Kurnaz ailesinin evine hasta ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'nu beklenmedik bir şekilde karşılarında gören aile önce şaşırdı. Daha sonra küçük Halil için sürpriz olarak hazırlanan akülü arabayı gören aile ilk şaşkınlığın ardından bu güzel hediye için Başkan Saraoğlu'na teşekkür etti.

Küçük Halil ise sahibi olduğu akülü arabayla caddelerde özgürce dolaşabileceğini söyleyerek Başkan Saraoğlu'na teşekkür etti.

Aileye yardım elini uzatan Başkan Saraoğlu “Kurnaz ailesinin kas hastası oğulları Halil'in tedavisi için uzun süredir İzmir’e gelip gittiklerini öğrendik. Sıkıntı içersinde hastalıkla mücadele etmek zorunda kalan aileye destek vermek üzere kendilerini ziyaret ettik. Halen tedavisi devam eden Halil'e rahat dolaşabilme imkanı, ailesine de taşıma kolaylığı sağlamak amacıyla kendilerine akülü araba armağan ettik. Halil’in bir an önce iyileşmesi için dua ediyoruz” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2010 Çarşamba 11:49:02
Güncelleme :8 Eylül 2010 Çarşamba 18:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?