3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Panter Kader gole geçit vermiyor

Bu yıl vatandaşlara kapılarını 78. kez açan Simav Ticaret ve Turizm Panayırı, renkli görüntülere sahne oluyor.

12 Ağustosta sona erecek panayırda vatandaşların büyük bir kısmı ucuz alışverişin telaşına düşerken, gençler Lunaparkta eğlenmeyi tercih ediyor. Lunapark bünyesinde koruduğu kalesine penaltı atışları yaptırarak geçimini sağlayan panter Kader Danışoğlu, bir haftadır kalesine gol atabilen bir babayiğidin çıkmadığını söyledi.

Nizami ölçülerdeki kalesinde üç penaltı atışının üçünü de gole çevirenlere çeşitli hediyeler sunan bayan kaleci Kader Danışoğlu (18) tam bir futbol tutkunu .Simav panayırına Balıkesir’in Havran ilçesinden geldiğini belirten Kader Danışoğlu, "Bana gol atacak babayiğit daha anasının karnından doğmadı. Anam beni kaleci olarak doğurmuş" dedi. 2,5 TL karşılığında koruduğu kalesine üç penaltı atışının tamamını gole çevirenlere çeşitli armağanlar verdiğini belirten Kader, "Bugüne kadar gol atma başarısı gösteren Simavlı genç çıkmadı. Penaltı atışının ikisinin gole dönüşmesine izin veririm ama üçüncüsüne asla" diyerek iddialı konuştu.

En büyük idealinin büyük bir takımın kalesini korumak olduğunu ifade eden Kader, "Bayan oluşum buna engel oluyor. Memleketim Havran’da bazı futbol takımlarından transfer teklifleri alıyorum, ancak benim için en ideali Türkiye'nin değişik bölgelerinde açılan panayır ve fuarları gezerek bol para kazanmak" şeklinde konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Ağustos 2009 Pazar 17:09:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?