29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Pazarlar Belediyesi iftar yemeği verdi

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi, ilçe halkına iftar yemeği verdi.

Çok Programlı Lisesi Konferans Salonu'ndaki iftar yemeğinde AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer, Pazarlar Kaymakamı Tarık Açıkgöz, AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Celal Çelik, Yakuplar Belediye Başkanı Sami Doğan, Sofular Belediye Başkanı Mehmet Ali Özdemir, daire amirleri, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, sevgi, hoşgörü ve böylesine büyük duygularla yüce bir aydır. Bu ayın vermiş olduğu anlam doğrultusunda belediyemizin organize ettiği iftar yemeğinde buluştuk. Davetimize icap edip katılan herkese teşekkür ederim. Önemli olan hizmette birlik ve beraberliktir. Şahıslar hiç önemli değildir. Pazarlar için bir şeyler yapabiliyorsak, Allah indinde hayırlı işlere vesile oluyorsak, hepimiz için kalıcı olan budur. Pazarlar’da hizmet etmeye başlayalı 4,5 yılı doldurduk" dedi.

Ak Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı, "Pazarlar’a her geldiğimde bir şeylerin değiştiğini görüyorum. Pazarlar için hayata geçirdiğimiz projeler yıllara sahi olmuş projelerdir. Sulama projesi 15 yıldır yapılamayan bir projeydi. Ayrıca Futbol sahası da yıllardır yapılamayan projelerindendi. Futbol sahası projelerini tozlu raflardan indirdik ve hayata geçirdik. Bizler takım ruhu içersinde Pazarlar’a yapılması gereken her şeyi yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Kütahya Milletvekili İsmail Hakkı Biçer ise, "Pazarlar’da son dört buçuk yıl içersinde yapılan yatırımlar ile ilçenin önünün açıldığına inanıyorum. Pazarlar için birlik beraberlik içersinde yapılması gerekenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Ramazan ayının maneviyatına uygun ramazanlar geçirmenizi temenni ederim" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2008 Çarşamba 15:25:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?