29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Pazarlar heyeti Nazlı'yı ziyaret etti

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci ve Pazarlar Belediyesi Meclis üyeleri, AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı'yı ziyaret etti.


Nazlı, ziyarette yaptığı açıklamada, “2008 yılı Kütahya ve ilçelerin hizmet yılı olmaktadır. Bu çerçevede Pazarlar İlçe Emniyet Amirliği hizmet vermeye başladı. 1milyon YTL’ ye mal olan Pazarlar göledi sulama tesisi 2008 yılı sonunda hizmete girecek. Tarım Kredi Bölge Müdürlüğü tarafından 2005 yılında faaliyete geçirilen Pazarlar Soğuk Hava Entegre Tesisleri'ne, 2008 yılında ayrılan 1 milyon YTL ödenekle AQF cihazı (- 40 derece de şoklama) ilave edilecek. Ayrıca Pazarlar soğuk hava entegre tesislerinin çevre düzenleme çalışmaları da devam ediyor. Beldes Projeleri ile Pazarlar İlçe Belediyesine, Sofular Belediyesine ve Yakuplar Belediyesine 2008 yılında katkı sağlandı. KÖYDES Projesi 2008 yılında da devam ediyor. KÖYDES projesiyle ve İl Özel İdaresi bütçesinde birliklere yardım bölümüne Kütahya için ayrılan 5milyon750bin YTL ödenekle köylerimize içme suyu, yol, sulama tesisleri, kanalizasyon ve kilit taşı yatırımları olarak devam ediyor. Bunlara ilave olarak Elektrifikasyon projesi de KKÖYDES’e ilave olacak ve köylerimizin elektrik hatları yenilenecek. Pazarlar İlçesi Kentsel altyapı (Kanalizasyon) projesi İller Bankası Genel Müdürlülüğünün 2008 yılı yatırım palanın da onaylanarak Resmi gazetede yayınlandı ve bu proje 2008 yılı içersinde ihale edilerek hayata geçirilerek. Pazarlar TEDAŞ 2008 yılında Pazarlar-Kuşu hattı ayrılarak müstakil hale gelecek. Bölgesel trafo merkezi inşaatı devam ediyor. Kiraz ve vişnenin Başkenti güzel Pazarlar İlçemiz 2008 yılında AK Parti ile hizmete doyacak” dedi.


Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “İlçemizin sorunları için sık sık görüştüğümüz AK Parti Kütahya İl Başkanı Şükrü Nazlı ile görüşmemiz bizim açımızdan olumlu geçti ve verdiği müjdeler bizleri sevindirdi. 2007 yılında olduğu gibi 2008 yılının da hizmet yılı olarak geçmesi bizleri memnun ediyor. Her şeyin en iyisine layık olan Pazarlar Halkına yapılacak hizmetlere vesile olmanın gayreti içinde çalışıyoruz. Göreve geldiğim günden beri Pazarlar’ın sorunları ile yakından ilgilenen İl Başkanımız M. Şükrü Nazlıya teşekkür ederim. Biz bir takım ruhu çerçevesinde birlik ve beraberlik içersinde hizmet için çalışıyoruz. Durmak yok hizmete devam” diye konuştu.


AK Parti Pazarlar İlçe Başkanı Bilal Demirci İse, “İlçemizin sorunlarını her ortamda görüşebildiğimiz bir İl Başkanımızın olması bizleri memnun ediyor. Pazarlar’ın sorunları ile yakından ilgilenen İl Başkanımız M. Şükrü Nazlı’ya teşekkür ederim. Pazarlar’a hizmet için her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız” şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 14:10:39
Güncelleme :17 Kasım 2008 Pazartesi 14:18:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?