3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Pazarlar MYO'ya bir bölüm daha

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'ne (DPÜ) bağlı Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 4 bölüm ile öğretime başlayacağı bildirildi.

DPÜ Rektörü Prof.Dr.Güner Önce’nin 2009-2010 eğitim-öğretim yılında Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 4 bölüm ile yeniden açılması sözü verdiğini söyleyen Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “Pazarlar Meslek Yüksekokul Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Kamil Ünal ile birlikte Rektörü ziyaretimizde kendilerine yeni inşa edilen ek okul inşaatı hakkında bilgi verdik. Bu arada Rektörümüz Meslek Yüksekokulu'nun gelişmesi için gerekli olan her türlü desteği vereceğini vurgulayarak, önümüzdeki eğitim-öğretim yılında yeniden eğitime başlayacak olan Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nda 1 bölüm daha ilave yaptığı müjdesini verdi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu'nun 2009–2010 eğitim öğretim yılında İklimlendirme soğutma, gıda teknolojisi ve sebze, meyvecilik bölümlerinin için daha önce söz veren Rektör Prof. Dr. Güner Önce Pazarlama Bölümünü de ekleyerek Meslek Yüksekokulumuzun 4 bölüm ile yeniden eğitime açılacağı müjdesini verdi.

Pazarlar Meslek Yüksekokulu 480 öğrenci ile Eylül ayında eğitime başlıyor. Pazarlar Meslek Yüksekokulu ikinci yıl 960 öğrenciye ulaşacaktır. Rektörümüze okulumuza verdiği desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşaatı devam eden Meslek Yüksekokulu ek binası Nisan ayında tamamlanarak yeni eğitim ve öğretim yılında hizmete girecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2009 Cuma 17:21:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?