2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Pazarlar öğrencileri bekliyor

Kütahya’nın Pazarlar ilçesi, Meslek Yükseokulu için çalışmalar son hızla devam ediyor.


Pazarlar Belediyesi, Yap-İşlet-Devret modeli ile 4 Ağustos 2009 Salı günü kafeterya ihalesini yaptı. Meslek Yüksekokul kampus alanında yaklaşık 300 metre kare kullanım alanına sahip olacak olan kafeterya ihalesini Ege Lider Turizm şirketin aldığı bildirildi. 10Ağustos 2009 Tarihinde Noter huzurunda yapılan sözleşme ile kafeteryanın her şeyi ile 2 ay içinde tamamlanacağı bildirildi.


Pazarlar noteri Huzurunda Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun ve Ege Lider Turizm şirketi Müdürü Kazım Odu arasında sözleşme yapıldı.
Sözleşme sonrası Ege Lider Turizm şirketi Müdürü Kazım Odu, “ Meslek Yüksek Okulu öğrencileri gelmeden tüm hazırlıkları tamamlayacağız. Öğrenciler ilçeye geldiklerinde Meslek Yüksek Okul kafeteryasını yetiştireceğiz. Yapacağımız kafeterya ile öğrencilere hizmet edeceğiz” dedi.


Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, “ İlçemize Eylül ayında gelecek olan öğrenciler için hazırlıklarımız son hızla devam ediyor. Bu çerçevede en büyük sorunlarımızdan biri olan kafeterya sorunumuzu Meslek Yüksek Okul Kampus alanında 300 metre kare kullanımı olacak olan kafeteryanın Yap-İşlet-Devret modeli ile ihalesini yaptık. İhaleyi alan Ege Lider Turizm şirketi ile noter huzurunda 10 yıllık sözleşme imzaladık. Kafeterya 2 ay içinde tamamlanarak öğrencilere hizmet edecektir. Pazarlar, son hızla Meslek Yüksek Okulunu ve öğrencileri misafir etmeyi bekliyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2009 Salı 14:07:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?