29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Pazarlar'da 'Çevre bilinci' eğitimi

Kütahya’nın Pazarlar Belediyesi ile ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün öğrencilere çevre bilincini aşılamak için temizlik kampanyası başlatıldı. 

Temizlik malzemeleri ilçe belediyesi tarafından karşılanan temizlik kampanyasına ilköğretim ve lise öğrencileri katıldı. İlçenin cadde ve sokaklarında atıf halde bulunan çöpler öğrenciler tarafından toplanıldı. 

Öğrenciler tarafından büyük coşkuyla toplanan çöpler ayrıştırılarak, atık kağıtlar TEMA Vakfı'na gönderileceği bildirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, "Öğrencilerin çevre temizliği bilincini aşılamak adına Pazarlar Belediyesi ile işbirliği yapılarak temizlik kampanyası düzenledik. Öğrencilere çevre bilincini aşıladığımız kanaatindeyiz. Çevre temizlik kampanyasına bizlere destek veren Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun’a teşekkür ederiz" dediler. 

Pazarlar Belediye Başkanı Ahmet Torun, "Çevre bilincini öğrencilere aşılamak adına yapılan kampanyaya belediye olarak temizlik malzemelerini temin ederek destek verdik. Bu kampanyayla öğrencilerin göstermiş olduğu hassasiyeti biz büyükler olarak ta göstermemiz gerekir. Bu kampanyada emeği geçen idarecilere, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ederim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2008 Salı 14:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?