29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Pazarlar'da hummalı çalışma

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen çevre düzenleme çalışmaları Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevresinde yapılıyor. Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevresine kilitli beton parke döşemesi yapıldığı bildirildi.

Pazarlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, “Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevresine kilitli beton parke döşemesine başlandı. 1500 m2 olan Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevresi bu hafta sonuna kadar tamamlanacak. Daha sonra acillik ifade eden cadde ve sokakların çevre düzenlemesi ve kilitli parke döşemesi yapılacaktır. Ayrıca bu yıl içersinde yaklaşık 8500 m2 kilitli beton parke taşı alımı yapacağız” diye konuştular.

Belediye Başkanı Ahmet Torun, “ Pazarlar şehirleşme adına ve İlçenin bir Üniversite şehri olma adına çalışmalarımız devam ediyor. İlçemize şehir ve kentleşme adına yapılması gereken her şeyi yapacağız. Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevresi kilitli beton parke döşenmesine başladık ve bu hafta sonuna kadar döşeme işi tamamlanacak. Bu yıl içersinde yaklaşık 8500 m2 kilitli beton parke taşının alımı yapacağız. Emniyet Amirliği ve Tarım Kredi Kooperatifi hizmet binalarının çevre düzenleme çalışmaları tamamlandıktan sonra acil yapılması gereken cadde ve sokakların döşemesini yapacağız" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2008 Pazartesi 18:14:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?