30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Pazarlar'da kitap okuma kampanyası

Pazarlar ilçesinde kitap okuma kampanya başlatıldı. Pazarlar’da kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla tüm okullarda her gün 20'şer dakikalık kitap okuma kampanyası başlatıldığı bildirildi.

Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’nin 2008-2009 eğitim öğretim dönemi başında başlattığı 20 dakikalık zorunlu kitap okuma kampanyası devam ediliyor. Okullarda eğitim–öğretim gören öğrencilerin 20 dakikalık kitap okuma kampanyasına katılacağı bildirildi.

Tüm ilköğretim, lise ve dengi okullarda aynı anda başlayacak olan uygulama ile öğretmen ve öğrencilerin ufkunun gelişmesi, yaşamlarının kolaylaşması ve kitap okuma alışkanlığın kazandırılması hedefleniyor.

Ayrıca İl düzeyinde ilk üçe giren öğrenciler, Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe tarafından ödüllendirileceği bildirildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, “Haziran ayında yapılacak Seviye Belirleme Sınavlarından bu yıl Pazarlar olarak büyük bir başarı bekliyoruz. Bunun için hem öğretmenleri hem de öğrencileri motive edebilmek ve zorunlu kitap okuma kampanyasının başarıya ulaşmasını sağlamak için gereken tüm denetimler yapılıyor. Projenin en iyi şekilde yürütülmesi için tüm çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştular.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 13:40:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?