2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Pazarlar'da trafik kontrolleri hızlandı

Kütahya'nın Pazarlar Emniyet Amirliği, tarım sektörünün hızlandığı bu günlerde ilçe halkının sağlıklı ve huzur içinde geçirmeleri için ilçenin giriş-çıkış noktalarında trafik kontrollerini hızlandırdı.

Pazarlar Emniyet Amirliğine bağlı trafik polisleri ilçenin giriş-çıkışını sağlayan noktalarda tarım sezonunun başlaması ile birlikte olası her türlü tedbirlere karşı trafik denetimini sıklaştırdı. İlçe Emniyet Amirliği yetkilileri, her türlü olumsuz şartlara karşı gerekli önlemleri almaya çalıştığını belirttiler.

Yetkililer, “Bununla birlikte Pazarlar İlçemizde tarım sezonunun hız kazandığı bu günlerde araç sahiplerinin yol trafiğinde ruhsat, ehliyet, sağ, sol ve ön far sinyallerin kontrol ederek kazaya sebebiyet veren bütün olasılıklara karşı tedbirli olmaya çalışıyoruz. Halkla ilişkilerimizi güçlendirmek mücadelesinde hukukun üstünlüğüne inanmış, haktan ve haklıdan yana tavır sergileyerek, gerektiğinde sivil toplumun güç inisiyatifini kullanarak değerli Pazarlar’lı vatandaşlarımızın rahat ve huzur içinde kalmasını ve her zaman vatandaşlarımızın her türlü sıkıntılarında yanlarında olmaya çalışıyoruz ” diye konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2009 Salı 15:52:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?