8
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Pazarlar'da yaz spor okulu açıldı

Kütahya'nın Pazarlar ilçesinde, 5 dalda ve ilk kez açılan yaz spor okulları sporseverler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

Pazarlar İlköğretim Okulu Kapalı spor salonunda ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait tesislerinde gerçekleştirilen yaz spor okulu kurslarında Atletizm, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Badminton branşlarında kurs ve eğitim verildiği bildirildi.

Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezi işbirliği ile düzenlenen ve ilçe tarihinde ilk kez düzenlenen yaz spor okullarına ilginin büyük olması herkesi sevindirdi.

Pazarlar Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, ilçede ilk kez açılan yaz spor okullarının çocuklar ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasına ve büyük sporcular yetiştirilmesine büyük katkı sağladığını söyledi.

Yaz spor okulu açarak çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerine imkan tanımanın gururunu yaşadıklarını belirten Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakkı Yıldız, "Yaz Spor okullarımız hafta içi her gün saat 15.30-19.00 saatleri arasında yaparak çocuklarımızı bunaltıcı sıcak ve nemli havalardan korumuş oluyoruz.

Yaz Okullarını Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Pazarlar Belediyesi ile Halk Eğitimi Merkezimiz tarafından ortaklaşa düzenleniyor. Yaz spor okulu kurslarında Atletizm, Futbol, Voleybol, Masa Tenisi ve Badminton branşlarında kurs ve eğitim veriliyor" ded 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2012 Perşembe 16:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?