29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Piknik alanlarına çocuk parkı

Kütahya'nın Gediz Belediyesi ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ilıca Kaplıcası'nın piknik alanları, çağa uygun hale getiriliyor.


Gediz Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ilıca Kaplıcası piknik alanlarında düzenleme çalışmalarına başlandı. Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalarda piknik alanı girişi düzenlendi.


Vatandaşlar tarafından en çok rağbet edilen piknik alanlarının başında gelen Ilıca Kaplıcası piknik alanlarında ayrıca ağaçların etrafına oturaklar ve ailelerin birlikte oturmalarını sağlayacak kamelyalar inşa edildi. Çocuklar içinde çeşitli oyun araçları tasarlanarak montajları yapıldı.


Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, “Orman İşletme Müdürlüğü ile bir süre önce yaptığımız görüşmelerde Ilıca Kaplıcası piknik alanlarında bir dizi çalışma yapma kararı aldık. Bu kapsamda Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından çalışmalar başlatıldı. Piknik alanı girişinden itibaren kendini fark ettiren çalışmalar vatandaşlarımız tarafından da beğenilecektir. Bilindiği üzere Ilıca Kaplıcası Termal Turizm Merkezlerimizden bir olup piknik alanları ile günübirlik tatilcilerin en çok tercih ettikleri doğallığı ile kendine bağlayan eşsiz bir turizm merkezi. Bu bakımdan yatırımlarımızı bu noktada değerlendiriyor ve yönlendiriyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2008 Pazartesi 13:07:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?