29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Polis, millet için canını vermeye hazır'

Kütahya İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, kendisini ziyaret eden Kütahya Televizyonu (KTV) ve Haber Kütahya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Aydemir ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Hüseyin Efe'ye polisin kanun, adalet, eşitlik ve tarafsızlık ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğini söyledi.

Devletin temel görevlerinden birinin de ülkede huzur ve güveni sağlamak, vatandaşın can ve mal emniyetini korumak olduğunu belirten Çelik, "Türk Polisi kuruluşundan bugüne kadar, vatan ve millet hizmetindeki kutsal görevini; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, demokrasimiz ve vatandaşlarımızın hak ve hürriyetlerinin teminatı olarak, üstün bir görev anlayışı içinde milletimize layık olma gayreti içersinde yerine getirmektedir. Devletin temel görevlerinden biri de ülkede huzur ve güveni sağlamak, vatandaşın can ve mal emniyetini korumaktır. Türk polisi bu büyük ve kutsal görevlerini yerine getirirken, çok güç şartlar içerisinde çalışmış, yeri geldiğinde canını feda etmiş, bu uğurda şehit ve gaziler vermiştir. Milletimiz için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olan polis, gerektiğinde millet için canını vermeye hazırdır" dedi.

Çelik, Türk Polis Teşkilatı'nın 163. kuruluş yıl dönümü etkinliklerinde kendilerini yalnız bırakmayan başta Kütahya halkı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşların yetkilileri teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 15:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?