3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Polis gazetecilere acımadı!

Kütahya'da, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 164. yıldönümü nedeniyle basın mensupları ile polisler arasında dostluk maçı düzenlendi.

Asım Alkış Stadı'nda yapılan karşılaşmada taraflar kıyasıya mücadele ederken, karşılaşmayı 'dostluk' kazandı. Kentte yaşanan birçok olayda yan yana görev yapan ve zaman zaman yardımlaşan emniyet görevlileri ile basın mensupları bu kez yeşil sahalarda karşı karşıya geldi.

Asım Alkış Stadı'nda Kütahya Polisi ve Kütahya Basını arasında oynanan futbol karşılaşması Kütahya Basını'nın ve Kütahya Polisi'nin yoğun katılımıyla yapıldı. Amatörce hazırlanan oyuncu kadrolarının yeşil sahada oynadığı oyunla profesyonel futbolcuları aratmadığı dikkatlerden kaçmazken karşılaşmada Kütahya Basını'na karşı mesai arkadaşlarıyla mücadele veren Kütahya Emniyet Müdürü İbrahim Çelik'in performansı göz doldurdu. Yapılan karşılaşmada atılan gollere beraberce sevinen taraflar, gollerin hangi kaleye atıldığı pek fazla önemli değil. Neticede bu bir dostluk maçı. Bizler de bu maçı dostluğun kazanması için mücadele veriyoruz" şeklinde konuşurken, karşılaşmada zaman zaman sıkı ikili mücadele de dikkatlerden kaçmadı.

25 dakikalık 2 devre şeklinde yapılan futbol müsabakasının ardından katılımcılara Kütahya Emniyet Müdürlüğünce baklava ikram edilirken, Emniyet Müdürü İbrahim Çelik de basın mensuplarına çalışma masalarında kullanmak üzere, üzerinde 'Polis Teşkilatı'nın 164. Yıldönümü anısına' yazan birer kalemlik hediye etti.

Kütahyalı basın mensupları da Kütahya Emniyeti'ne böyle bir etkinlik tertip etmelerinden dolayı teşekkür ettiler. Basın mensupları, Polis Teşkilatı'nın 164. yıldönümünü kutlayarak, 'nice yıllar' temennisinde bulundular. Karşılaşma Polis :4 Basın:2 olarak sonuçlandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:57:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
serhan IP: 194.27.229.xxx Tarih : 6.04.2009 15:14:54

Bizim basın seçimlerde yoğun çalıştığı için efor kaybetmiş. Onun için yenilmiştir. Yoksa Polise gol yağdırırdı.