29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Polis okul önünde

Kütahya İl Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, okullar için başta trafik ve asayiş olmak üzere gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.


Çelik, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, Emniyet Müdürlüğü olarak, çocukların huzur içinde okullarına gidip gelmeleri için hazırlıkların tamamlandığını bildirdi. Öğrenci ve velilerin en çok şikayet ettiği okul önlerindeki araç trafiği akışının düzenlendiğini belirten Çelik, "Trafiğin dışında narkotik ekiplerimiz de okullarda gerekli tedbirleri aldı. Burada velilerimize de çok iş düşmektedir. Velilerimiz evlatlarına gerekli ikazları yapmalı. Çünkü eğitim aileden başlıyor. Öğrencilerimizin huzur içinde okullarına gidip gelmeleri için polis olarak bizim ne gerekiyorsa fazlasıyla yapacağız" dedi.


Okul servis araçlarının denetimlerinin de Emniyet ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılacağını ifade eden Çelik, "Bilindği gibi servis araçları için yönetmelik var. Her koltukta ve her öğrenci için emniyet kemeri olması gerekiyor. Bu konuda da velilerimizin titiz davranmalarını istiyorum. Eğer velilerimizin servis araçlarında yönetmeliklerde belirtilen şartlara uymayan araç varsa hemen bize bildirsinler. Biz de gereğini yapalım" diye konuştu.


Çelik, ileride servis şoförlerine yönelik eğitici seminerler verileceğini sözlerine ekledi.

iha
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2008 Pazartesi 16:59:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet IP: 78.161.71.xxx Tarih : 2.09.2008 09:03:49

yaşa müdürüm siz bu kütahyayı adam edeceksiniz ama ne fayda terk eden etti memleketi