3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Polisten atış yarışması

Kütahya'da, Türk Polis Teşkilatı'nın 164. kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen Tabanca Atış Yarışması, Hacıazizler Trap Atış Poligonu'nda geniş bir katılımla gerçekleştirildi.

Tabanca Atış Yarışması'na gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü İbrahim Çelik, “Polis Teşkilatımızın 164. yıldönümü nedeniyle düzenlediğimiz bu yarışma ile silah atışlarını sağda-solda yapanların bu ihtiyaçlarını poligonda giderilmesi ve bu suretle muhtemelen kazalarında önüne geçilmesi amaçlanmıştır. Yarışmaya ruhsatlı silahı olanlar katılmış, silahı olmayanlara ise Emniyet Müdürlüğümüz tarafından tabanca temin edilmiş, katılımcılara aynı zamanda silah kullanma eğitimi de verilmiştir” dedi.

Emniyet personeli ile halkın kaynaşmasını sağlayan trap ve skeet atışları sonrasında Polis memuru Ali Osman Keskin ile Avcılar Kulübü lisanslı atıcısı Sadık Erdoğmuş dereceye giren yarışmacılar oldular.

Atış yarışmalarında 1’nci Ali Osman Keskin ile Sadık Erdoğmuş’a ödüllerini Emniyet Müdürü İbrahim Çelik takdim etti. Kütahya Avcılar Kulübü Başkanı Alaeddin Tekin, “Silaha merakı olan hemşehrilerimiz bu ihtiyaçlarını doğal hayata ve yaban hayvanlarına zarar vermeden gidermişlerdir. Emniyet Müdürlüğünün bu faydalı uygulamasına teşekkür ederek kahraman polisimizin 164.yılını tebrik ederim” diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 18:05:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?