29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Polisten huzur toplantısı

Kütahya'nın Hisarcık Emniyet Amirliği tarafından mahalle muhtarları ve esnafa yönelik huzur toplantısı yapıldı.

İlçe Emniyet Amirliğinde düzenlenen toplantıda konuşan Emniyet Amiri Ali İregör, ilçede 20 Haziran da Kültür ve Sanat Festivali'nin açılacak olması nedeniyle hırsızlık olaylarının artabileceği belirterek, "Bu konuda sizlerden polise yardımcı olmanızı istiyorum.Şüpheli şahısları derhal 155’e bildirin. Diğer taraftan önceki yıllarda festivalin yapıldığı alanda bu yıl çalışma olduğu için festivalin geçici olarak Karşıyaka Mahallesi'ne alınması yüzünden vatandaşlarımız 10 gün gürültüye maruz kalacaktır" dedi.

İlçede son zamanlarda hırsızlık ve faili meçhul olay olmadığını vurgulayan İregör, "Bu güzel bir gelişmedir. Emniyet Amirliği olarak gece gündüz devriye olaylarını arttırdık. Rutin kontrolleri yaygınlaştırdık. Simav, Gediz ve Emet karayollarında günde iki defa uygulama yapıyoruz" diye konuştu.

Emniyet Amiri Mehmet Ali İregör, ilçede huzur ve asayişin sağlanması için vatandaşların polise yardımcı olmaları gerektiğine işaret ederek, halkın isteklerini ve sorunlarını dinlemek için bu tür toplantıları rutin olarak düzenlediklerini sözlerine ekledi.

..
Yayın Tarihi : 17 Haziran 2008 Salı 14:15:20
Güncelleme :17 Haziran 2008 Salı 14:21:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?