2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Proje yarışmasında Tavşanlı rüzgarı

Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği 2009 Yılı Proje Tabanlı Beceri Yarışması İl elemelerine toplam altı proje ile katılan Tavşanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi üstün başarı gösterdi.

 Danışmanlığını Ahşap Teknolojisi Alanı Atölye Şefi İzzet Deniz'in yaptığı, öğrenciler Enis Kesicioğlu, Nuri Gümüşsoy ve Ali Duran tarafından gerçekleştirilen 'Portatif Genç Odası Takımı - POR-GENÇ' adlı projeleriyle Üretimde Verimlilik Projesi il birincisi oldu. Tasarımından üretimine kadar her aşamasında öğrencilere danışmanlık yapan İzzet Deniz; projenin hedeflerine ulaşıldığını belirtti.

Deniz, "Öğrencilerimizin bilgi ve becerilerinin, özgüven duygularının, planlı çalışma alışkanlıklarının, grup halinde çalışma alışkanlıklarının gelişimine büyük katkılar sağlayan projemiz ile aynı zamanda endüstriyel üretimde verimlilik hedefine de ulaşılmıştır. Çok mutluyuz" dedi.

"Bilgi ve İletişim Teknolojilerinde Verimlilik" alanında öğrenciler Ünal Arık ve Kazım Aydın'ın hazırladığı 'E-Sorubank' adlı proje de ilk ikinci oldu.
'Üretimde Verimlilik' alanında öğrenciler Emre Çelik, Fatih Saruhan, Cemre Kaynar ve İsmail Uslu'nun hazırladığı 'Modüler Öğrenci Sırası' adlı proje ise il üçüncülüğünü elde etti.

İl birincisi olan projeler, 13-17 Nisan tarihlerinde Eskişehir’deki PTBY Bölge Birinciliği yarışmasına katılacak.

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 13:18:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?