7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Protokol düğünde buluştu

SİMAV PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN

Kütahya’nın Simav Turizm Müdürü Altan Akmeşe ile Simav’ın gözde ailelerinden Ayşe ve İsmail Demirçakan’ın kızı Şule, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

Düğün törenine Simav Kaykamamı Rıza Dalan, Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bora Taşdelen, Simav Cumhuriyet Başsavcısı Recai Bilgin, İlçe Emniyet Müdürü İlker Olut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Doğan Eren, Süleyman Özkan, Daire ve okul müdürleri, belde belediye başkanları, bazı siyasi partilerin ilçe başkanları, sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinin yanı sıra sanayici, işadamı ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Çiftlerin nikahı Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan kıyarken, Kaymakam Rıza Dalan’da erkek tarafının nikah şahidi oldu. Çiftlerin evlilik cüzdanını takdim eden Kaymakam Rıza Dalan, birlikte çalıştığı ve çok sevdiği Altan Akmeşe ile eşine bir ömür boyu mutluluklar diledi. Simav’ı ve Simavlıları çok sevdiğini ve Simav’da severek hizmet yaptığını vurgulayan Kaymakam Rıza Dalan, böyle bir mutluluğa, böylesine nezih bir ortamda ve birbirinden değerli davetliler huzurunda tanıklık etmekten büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu kaydetti.

Nikah ve takı işlemlerinin tamamlanmasının ardından genç çiftler ve davetliler gecenin ilerleyen saatlerine düğünde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu.

SİMAV PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN
SİMAV PROTOKOLÜNÜ BULUŞTURAN DÜĞÜN
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 12:22:01
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 16:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?