2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Protokol yurt çocuklarıyla iftar yaptı

Kütahya Sosyal Yardım ve Kültür Vakfı'nın 28 yıldan beri aralıksız olarak sürdürdüğü geleneksel iftar yemeğinde SHÇEK Yetiştirme Yurdu çocukları protokol mensupları ile iftarda buluştu.

Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça, Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Sarıkoyuncu, Müftü Mustafa Üskülüplü çocuklara yaptıkları selamla konuşmasında “ Evlatlarımızla bizleri buluşturan Vakıf Yönetim Kurulu'na, kurucu üyelerine ve Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu’na teşekkür ediyor ve kutluyoruz.Bu anlamlı ve örnek yemeklerin devamını diliyoruz” şeklinde konuştular.

Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Tunçoğlu’da yemekte yaptığı konuşmada, “En büyük yatırım insana yapılan yatırımdır.Vakıf Yönetim Kurulu olarak SHÇEK Yetiştirme Yurdu,Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdundaki evlatlarımızın eğitim ve öğretimlerine destek oluyor, onlarla sık sık bir arada dayanışma ve kaynaşma içinde olmayı tercih ediyoruz.Bu gün 2-3 iftar programı olmasına rağmen Vakfımızın iftarında evlatlarımızla olmayı tercih eden Vali, Belediye Başkanı ve protokol mensupları ve eşlerine teşekkür ederiz” dedi.

Tunçoğlu, şöyle konuştu: "Vakfımız 12 ay yaz-kış demeden aktif çalışan bir kuruluştur.Üniversite öğrencilerine burslar, köy okullarına ders araç gereçleri, kitaplar, giyim desteği yapıyoruz. Kışın soğuk günlerinde bile fedakar ve örnek çalışmalar yapıyoruz. Kadınlar Kurulu Üyelerimizle köylere kadar ulaşıyor ve ihtiyaçlarını karşılıyor, sevinçlerini paylaşıyoruz.”

Vakfın iftar yemeğinde SHÇEK çocukları evlatlarımızla buluşan ve onurlandıran Vali Şükrü Kocatepe, Belediye Başkanı Mustafa İça ve eşi Zafer İça, Defterdar Mehmet Saygı ve eşi, Vakıflar Bölge Müdürü Hasan Gök, Jandarma Tabur Komutanı Bnb. Tayfun Dündar ve eşi Yasemin Dündar, Vakıf Bayanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Zeliha Tunçoğlu ve Kadınlar Kolundan bazı üyeler, Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Ali Sarıkoyuncu, Müftü Mustafa Üskülüplü, Tarım İl Müdürü Bekir Gencer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akaya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Muhammet Kahraman, Vakıf Kurucu Üyesi iş adamı Hidayet Akdemir, Özçınarlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ercan Özçınar, Muhtarlar Derneği Başkanı Salih Zeki Arı, Halkbank Müdürü Hüseyin Şahbaz, Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr.Zeliha Aksaz, Boğaziçi Eğitim Kurumları Genel Müdürü Mustafa Aktaş, Göker Ticaret Sahibi M.Ali Göker, Sakatlar Derneği ve Altı Nokta Körler Derneği Başkan ve mensupları, Vodafone Bölge Bayisi İsmet Uğurel katıldı.

Davetliler, SHÇEK müzisyen Göksel’e teşekkür ederek, kutladılar.

 

iha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 15:27:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?