7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Provokasyonla karşı karşıyayız!

KÜTAHYA'DAKİ BIÇAKLI SALDIRI OLAYI

AK Parti Kütahya milletvekili Hasan Fehmi Kinay, üniversitede bir öğrencinin ölümüyle sonuçlanan olayın arka planının dikkatle araştırılacağını ve gerçeklerin ortaya çıkarılacağını söyledi.

AK Parti Kütahya milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Dumlupınar Üniversitesi'nde (DPÜ) dün karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan bıçaklı kavgada bir öğrencinin öldürülmesinden büyük üzüntü duyduğunu söyledi. Kinay, yaptığı açıklamada, "Büyük bir provokasyonla karşı karşıyayız. Olayın arka planını dikkatle araştıracak ve gerçekleri ortaya çıkaracağız. Bu cinayeti şiddetle kınıyorum. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyor, kederli ailesinin acısını paylaşıyorum. Bu kahrolası terör, henüz hayatın baharındaki bir gencimizi aramızdan almış ve huzur şehri Kütahya'yı üzüntüye boğmuştur. Evladımı kaybetmek ne kadar üzüntü verirse aynı ölçüde üzüntülüyüm. Bu müessif olay karşısında sağduyumuzu korumak ve Türk adaletine güven duymak zorundayız. Milletçe terörün mağduruyuz. Ama terörün bitmesi için her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Dün, ülkücü grup ve sol görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada Hasan Şimşek isimli öğrenci bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2010 Çarşamba 15:56:03
Güncelleme :10 Kasım 2010 Çarşamba 18:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
necati eker IP: 212.253.103.xxx Tarih : 13.11.2010 01:43:46

grubun sol görüşlü değil terör örgütü üyesi pkklı olduğu söyleniyor gazeteler konuyu saptırıyor. dikkat...