30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Radyoloji ve Görüntüleme Merkezi

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine, AK Parti Milletvekili Hüsnü Ordu'nun girişimleriyle kurulan Doç. Dr. Mustafa Kalemli Radyoloji ve Görüntüleme Merkezi hizmet vermeye başladı. 

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nin eski binasının karşısında bulunan Kan Merkezi, kısa sürede yeniden düzenlenerek Doç. Dr. Mustafa Kalemli Radyoloji ve Görüntüleme Merkezi'ne tahsis edildi. Şu anda sadece tomografi çekimi yapılan merkezde baş, kol, göğüs, el, ayak ve bilek gibi vücudun tüm bölgelerinin film çekimi hizmetlerinin ise en kısa sürede verilmeye başlanacağı kaydedildi. 

Doç. Dr. Mustafa Kalemli Radyoloji ve Görüntüleme Merkezi Müdürü Hasan Pekgözcü, yaptığı açıklamada, merkezin faaliyete geçtiği günden bu yana halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını söyledi. 

Vatandaşların, merkezin sağladığı imkanlardan yararlanmak için hastanelerdeki doktorlar tarafından doldurulacak istek formlarıyla başvurmalarının yeterli olduğunu belirten Pekgözcü, "Biz de bu noktadan sonra hastalarımıza yardımcı olup, çekilen film sonuçlarını bir gün sonra kendilerine veriyoruz. Tavşanlılılar yeniliklere çok açık. Yeni faaliyete giren merkezimiz çok fazla rağbet görüyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 12:44:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?