30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Ramazan'ı bekliyorlar

Ramazan ayında Tavşanlı Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da erzak yardımı yapacak.


Sosyal belediyecilik ilkesi gereğince ihtiyaç sahibi ailelere her sene olduğu gibi bu yıl da erzak yardımında bulunulacağını söyleyen Tavşanlı Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, ihtiyaç sahibi vatandaşların erzak yardımlarından yararlanabilmeleri için belediyeye müracaat etmelerini istedi.


Özellikle herhangi bir geliri ve sosyal güvencesi olmayan aileleri tespit etmek için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır şöyle konuştu: "Vatandaşlarımızdan bize müracaat edenlere erzak yardımı yapıyoruz. Ben vatandaşlarımızdan bir şey rica ediyorum. Belki bize ulaşamayan ihtiyaç sahibi insanlarımız olabilir. Biz bu konuda muhtarlarımızdan yardım alıyoruz. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Çevrelerinde ihtiyaç sahibi insanlar varsa bize bildirsinler. Biz de elimizden geleni yapalım."


Erzak yardımı için müracaatların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini vurgulayan Belediye Başkanı Ali İhsan Çakır, yıl içinde yapılan yardımların Ramazan ayı içerisinde daha da sıklaştığını ifade etti.


Başkan Çakır, tüm ihtiyaç sahibi vatandaşları yardımlardan faydalanmaları için belediyeye başvurmalarını istedi.

iha
Yayın Tarihi : 14 Ağustos 2008 Perşembe 13:15:18
Güncelleme :15 Ağustos 2008 Cuma 16:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?