3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Saadet Simav'da iddialı

29 Mart yerel seçimlerine iddialı hazırlandıklarını ifade eden Saadet Partisi (SP) Simav Belediye Başkan adayı Nihat Akkoç, (37) vatandaşların bu kez gerçekleri göreceklerini söyledi.

Saadet Partisinin tüm Türkiye’de olduğu gibi Simav’da da oy patlaması yapacağını iddia eden Akkoç, seçildiği takdirde ilk icraatının Simav’ı kirlilikten kurtaracak olan Arıtma Tesisini halkın hizmetine sunmak olacağını kaydetti.

Hiçbir zaman partizanlık yapmayacaklarını dile getiren Akkoç, seçildiği takdirde sadece Saadet partililerin değil halkın belediye başkanı olacağını kaydetti. Saadet Partisi olarak en büyük özelliklerinin herkese eşit bir şekilde hizmet etmek olacağının altını çizen Akkoç, ilçenin en az üç ayrı bölgesine kuracakları Bilgi Evleri vasıtasıyla her yaşta öğrenciye ücretsiz eğitim hizmeti sunacaklarını vaat etti.

Allah’ın Simav’a bir lütfü olan jeotermal enerjiden herkesin yararlanmasını sağlayacaklarını anlatan Akkoç, ilçede jeotermal enerji ile ısınan konut sayısını hızla 7 bin 500’den 13 bine çıkaracaklarını kaydetti. Simav’ın termal enerji yönünden zengin rezervlere sahip olmasına rağmen bu nimetten yeterince yararlanamadığı için geri kalmışlığını yıllardır bir türlü üzerinden atamadığını vurgulayan Saadet Partisinin Simav Belediye Başkan adayı Nihat Akkoç vatandaşların teveccühü ile belediye başkanı seçilmesi halinde Eynal Kaplıcaları Bölgesinde oluşturacakları Organize Sera Bölgesi sayesinde hem sera alanlarının genişleyeceğini hem de işsizlere iş bulacaklarını kaydetti.

En büyük hayalinin Simav’a modern bir spor kompleksine kavuşturmak olduğunun altını çizen Akkoz,10 yıllık İstanbul Belediyesinde edindiği belediyecilik tecrübesi ve bilgi birikimleri sayesinde Simav’ın sorunlarını kökünden halledebileceğini ileri sürdü. Yılın belirli mevsimlerinde vatandaşlara hizmet veren Agua Parkın üzerine kapatarak hizmet süresini yılın 12 ayına yaymayı planladığını ifade eden Akkoç, kaplıcadaki yatak kapasitesinin artırılması için de yeni yatırımlara yöneleceklerini dile getirdi. Uzun yıllar İstanbul Belediyesinde çalışmasına rağmen Simav’ın sorunlarını yakından bildiğini savunan Saadet Partisi belediye başkan adayı Nihat Akkoç, en büyük idealinin de jeotermal enerjiden altın elde etmek için hazırladığı projeyi bir an önce hayata geçirmek olacağını kaydetti.

Jeotermal enerjiden altın elde edildiğini vurgulayan Akkoç, bu önemli yeralta enerji kaynağı sayesinde Simav’ın dünyanın cazibe merkezi haline geleceğini bildirdi. Dar gelirli vatandaşlarla 65 yaşını doldurmuş vatandaşlara belediye otobüsleriyle Eynal kaplıcalarının belli kısımlarının ücretsiz olacağı müjdesini veren Akkoç, seçilmesi halinde kapısının herkese açık olacağını, işi ehline vereceklerini ve ibadet aşkıyla çalışarak Simav’ı hak ettiği konuma getireceklerini kaydetti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mart 2009 Salı 12:13:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?