29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Sabit soyguna son' kampanyası

Tüketiciler Birliği Kütahya Şube Başkanı Ali İhsan Nazlı, telefondaki sabit ücretin kaldırılmasi siyasilerin de desteğini beklediklerini söyledi.

Nazlı, yaptığı açıklamada, "Sabit telefonlardan hiçbir hizmet verilmediği halde her ay alınan sabit ücret, tüketicinin mecburiyetini kötüye kullanarak haksız kazanç olarak görülmektedir.

Tüketicilerimiz, 1 Mart 2007'den itibaren kontör uygulamasının da kalkması ile birlikte, her ay bu ücreti ödemek zorunda kalmalarını sabit soygun olarak nitelemişlerdir. Tüketiciler Birliği olarak, toplumun tepkisini bir araya getirmek adına düzenlediğimiz 'sabit soyguna son' kampanyası çerçevesinde, imza kampanyası düzenlenmiş, bu amaçla hizmete sokulan www.sabitsoygun.org internet sitesi ve ıslak imzalarla birlikte 195 bin imza toplanmıştır. Tepkiler gösteren imzaların sayısı 200 bin olduğunda bu imzalar muhataplarına iletilerek, çözüm istenecektir. Tüketiciler Birliği Kütahya Şubesi olarak, sabit ücretin kaldırılması için mecliste grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP ve DSP'nin il başkanlarına, MHP milletvekilimiz Alim Işık'a sabit ücretle ilgili sıkıntıları ve çözüm taleplerimizi ilettik. Siyasi partilerin bu süreçte çözüm için atacakları adımlarla birlikte, verilmeyen hizmete rağmen bedel alınmasının önüne geçerek Tüketiciler Birliği'in haklı tavrına destek vereceklerinin beklentisi içindeyiz" dedi.

..
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2008 Çarşamba 14:36:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?