2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Sabuncupınar'a AKP çıkarması

AK Parti Kütahya Teşkilatı, merkez Sabuncupınar köyünü ziyaret etti. 29 Mart 2009 Yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Kütahya Teşkilatı seçim çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Kütahya'nın tarihi ve turistik Frig Vadisi alanında yer alan Sabuncupınar’da vatandaşlarla buluşan AK Parti heyeti, son 5 yılda yapılan çalışmaları yerinde gördü, eksiklikleri not etti ve halkın taleplerini dinledi.

Sabuncupınar köyü ziyaretine, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, 22. Dönem Milletvekili Alaettin Güven, Eski İl Başkanı ve İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Şükrü Nazlı, İl Genel Meclisi Başkanı ve adayı Kamil Saraçoğlu, İl Genel Meclisi adayları Seyitömer Durmuş, Musa Yılmaz, Remzi Günay, Merkez İlçe Başkanı Abdullah Atasever, İl Yönetim Kurulu üyesi Abdullah Güngör, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Aziz Göneş, Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Şerafettin Er, Abdullah Çam ve İl Gençlik Kolları'ndan Murat Kıncı iştirak etti.

Sabuncupınar köyü muhtarı Nezire Arabacı, "Sabuncupınar halkı adına, son 5 yılda aldığımız gerçekten güzel hizmetler adına sizlere ve şahsınızda Başbakanımıza ve hükümetimize teşekkür ediyorum. Buraya verdiğimiz önemi, başta Sayın Milletvekillerimiz ve tüm teşkilat olarak bizleri onurlandırmanızla da gösterdiniz. Ancak; insanın yaşadığı yerde ihtiyaç ve sorunlar bitmiyor. Bazı eksikliklerimiz ve isteklerimiz var, bu konuda da önümüzdeki dönemde ilginizi ve alakanızı bekliyoruz. Başta yollarımızın kalan bölümü için kilit taşı, kalburcu yolumuz var buranın asfaltlanması gerekiyor. Yol yapımında işçilik katkı payı istiyoruz. Sağlık ocağına daimi doktor istiyoruz. Merkezi köy olmamız hasebiyle çevre köyler bize gelsin diliyoruz. Sağlık ocağımız gayet güzel kaloriferli ve yine kaloriferli lojmanımız var. PTT acentesi talep ediyoruz. Sabuncupınar tarihi ve turistik bir mekan, demiryolu geçiyor. Köyümüzde okuma yazma bilmeyen yok, eğitim seviyemiz oldukça da yüksek. Biz Sabuncupınar’ın her anlamda bir cazibe merkezi olmasını istiyoruz" dedi.

Kütahya'nın farklı bir şehir olma yolunda hızla ilerlediğini ifade eden Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, "Türkiye 6 yılda hükümetimizle son 5 yılda da yerel yönetimlerimizle ülke genelinde ve Kütahya da önemli gelişmelere imza atmıştır. Özellikle sağlık alanında çok büyük mesafeler aldık. İşte Evliya Çelebi Hastanemiz anlatmakla bitecek gibi değil. Sanki 5 yıldızlı otel gibi. Bizlerin gayretleri, hükümetimiz desteğiyle üniversitemiz Tıp Fakültesi'ne kavuştu. Önümüzdeki dönemde öğrenci alımına başlanacak. Bu anlamda üniversitemiz 400 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi kuruyor. Başbakanımızda ifade ettiği gibi polis meslek okulu ya da, eğitim okulu kuruluyor. İspanya'nın dev beyaz eşya sektöründen FAGOR Firması Kütahya’ya geliyor. İnşallah geleceğin Kütahya’sı bugünden çok daha farklı olacaktır" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 13:00:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?