29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Şair öğretmenler büyüledi

Kütahya'nın Simav Öğretmen Evi Müdürlüğü'nce bu yıl üçüncüsü düzenlenen "Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni" muhteşem bir şiir dinletisine sahne oldu.

Şölene katılan öğretmen ve öğrencilerin okudukları şiirler katılımcıları büyüledi. Simav Öğretmen Evi bahçesinde gerçekleşen şölene katılan şair öğretmenlerle öğrenciler izleyenlere şiir ziyafeti sundu, ayakta alkışlandı.

Çok sayıda öğretmen ve ailelerinin katıldığı şölen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Programın açış konuşmasını yapan Simav Öğretmen Evi Müdürü Neslişah Irmak, bu geceyi düzenlemekteki amaçlarının şair öğretmenlerle şiir tutkunlarını bir araya getirmek ve birlikte hoşça vakit geçirmek olduğunu vurguladı. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri "Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni'ni geleneksel hale getirmeyi planladıklarını bildirdi. Program yaklaşık iki saat sürdü. Şiir ziyafeti fon müziği ve slayt gösterisi ile desteklenerek katılımcılara sunuldu. Geçtiğimiz aylarda hakkın rahmetine kavuşan Simavlı ödüllü şair Ali Abdülkerimoğlu anısına okunan şiirleri bahçedekilerin duygu dolu dakikalar yaşamasına vesile oldu.
"Bir Bahar Akşamı Şiir Şöleni"ne Simav Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Güner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, Şube Müdürü Bayram Işık ve davetliler katıldı.

..
Yayın Tarihi : 29 Mayıs 2008 Perşembe 11:40:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?