22
Mayıs
2024
Çarşamba
KÜTAHYA

Sancak-Der’in yaz etkinlikleri başladı

SANCAK-DER’İN ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ BAŞLADI

Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği yaz dönemi etkinlikleri başladı. Sürdürülen eğitimin yanında çeşitli eğlenceli etkinliklerle gün boyu çocuklara yaz tatillerini dolu dolu geçirme fırsatı sunuyor.

Kütahya’da ismini, düzenlemiş olduğu Kur’an Paneli ile duyuran ve faaliyette olan Sancak Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Yaz tatiline giren öğrencilere yönelik etkinlikler düzenleyen dernek eğitiminin yanı sıra hemen her gün farklı bir etkinlik düzenleyerek öğrencilerin tatillerini dolu dolu geçirmesini sağlıyor. Yaz dönemi etkinlikleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı M. Raşit Şimşek, etkinliklere ilginin oldukça yoğun olduğunu söyledi. Şimşek açıklamasında; “İlkini geçtiğimiz yılın yaz aylarında düzenlediğimiz “Yaz Dönemi Etkinlikleri”ne bu yıl da başlamış bulunmaktayız. Sürdürdüğümüz eğitim çalışmalarımızda, dini eğitim, Kur’an-ı Kerim öğretimi, ilmihal bilgileri gibi eğitim alanlarımız mevcut. Burada eğitimlerini gören öğrencilerimiz öğlen saatlerine kadar arkadaşlarımızın gözetiminde çeşitli öğrenmesi gereken konular hakkında bilgi sahibi olurken öğleden sonra da daha önceden planladığımız, ata binme, yüzme, piknik, go-kart ve diğer bazı eğlendirici etkinliklere katılarak yaz tatillerini bu sayede dolu dolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmekteler” diye konuştu.

Şimşek, “Öğrencilerin evlerinden servisle alınarak tekrar servisle bırakıldığı yaz etkinliklerimizde bizlere destek veren tüm arkadaşlarımıza, velilerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimize de iyi ve eğlenceli bir yaz tatili diliyorum” dedi.

SANCAK-DER’İN ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ BAŞLADI
SANCAK-DER’İN ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ BAŞLADI
SANCAK-DER’İN ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ BAŞLADI
SANCAK-DER’İN ‘YAZ ETKİNLİKLERİ’ BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 15:20:03
Güncelleme :24 Haziran 2011 Cuma 16:39:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?