30
Nisan
2024
Salı
KÜTAHYA

Şaphane meslek okulunun gezileri

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin, planlanan okul gezileri çerçevesinde Hisarcık Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundukları bildirildi.

Meslek Yüksekokulları arası bu tür gezi ve ziyaretlerin daha sık yapılmasının çok yararlı olacağını söyleyen Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ömer Atlaş, ” Şaphane Meslek Yüksekokulu idarecileri,öğretim görevlileri ve öğrencilerin bizleri ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendilerine okulumuz ve yeni inşaat hakkında kısa bilgiler verdik” dedi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Lütfi Doğan, ziyaretlerinin her yönden çok verimli geçtiğini belirterek, ”Ziyaretimiz esnasında Hisarcık Meslek Yüksekokulu idareci,öğretim görevlilerive öğrencilerin bizlere göstermiş oldukları ilgiden çok memnun kaldık. Şaphane Meslek Yüksekokulu olarak, Hisarcık Meslek Yüksekokulu idareci öğrencilerini ilçemizde görmekten büyük memnunluk duyarız” diye konuştu.

Geziye Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Lütfi Mutlu, Müdür Yardımcısı Cemil Doğan, öğretim görevlileri Adem Karakaş, Rıdvan Sezgin ve 118 öğrenci katıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 15:14:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?