29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Seçim istifaları artıyor

Kütahya'nın Simav Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Özkan, başkanlık seçimlerine katılmak üzere görevinden istifa etti.

Seçimlere Adalet ve Kalkınma Partisi (AK) Partiden katılmak üzere görevinden istifa ettiğini açıklayan 33 yıllık deneyimli belediyeci Özkan, belediyecilik konusundaki bilgi birikim ve deneyimlerini şimdi Simav halkı için sunmaya hazır olduğunu bildirdi.

İstifasını sunduktan sonra aday adaylığı için AK Parti Simav İlçe Başkanlığı'na başvuran Özkan, belediye başkanlığı seçimlerine AK Parti'den katılması hususunda talebin vatandaşlarla parti yetkililerinden geldiğini ileri sürdü. Simav için çok önemli projeleri olduğunu ifade eden Özkan, Simav'ın sorunlarını ve çözüm yollarını en iyi bilenin kendisi olduğunu kaydetti.

Öte yandan Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görevli teknisyen Özden Akçay ile aynı birimden Osman Çubuk'un da belediye başkanlığı seçimlerine değişik partilerden katılmak üzere görevlerinden istifa ettikleri öğrenildi.

Simav Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmeni Tevfik Karabacak ile Simav Nasuh Ağa Camii İmam Hatibi Raşit Uyar'ın da AK Parti'den aday adaylığı için görevinden istifa ettiği bildirildi. Karabacak'ın önümüzdeki günlerde konuyla ilgili basına açıklama yapacağı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2008 Salı 13:52:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?