3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Şehit ailelerinden Güral'a plaket

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KÜTSO) Başkanı Nafi Güral’a, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi tarafından, derneğe katkılarından dolayı Vali Şükrü Kocatepe’nin makamında plaket takdim edildi.

Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kütahya Şubesi'nin kuruluşunun birinci yıldönümünü kutladıklarını ifade eden Başkan Asım Okat, “Kuruluşundan bugünlere gelmemize vesile olan başta sayın valimiz Şükrü Kocatepe’ye teşekkür ediyoruz. Bunun yanı sıra Kütahya’daki işadamlarımız, esnafımız ve halkımızdan gelen destekle emin adımlarla büyümeye ve hedeflerimize ulaşmaya çalışıyoruz. 55 kişi ile çıktığımız geçen seneki üye sayımız bu yıl 132 civarındadır. Bize maddi ve manevi desteklerinden dolayı Nafi Güral’a teşekkür ediyoruz” dedi.

Plaket takdim töreninde, her konuda kendilerine müteşekkir olduklarını ifade eden Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe, "Bu plaket de şükran borcu olduğumuz konulardan biri olan şehit ailelerine yaptığınız yardım ve destek nedeniyle. Size, tekrar aileniz ve şahsınıza şükranlarımızı sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Bu tür yapılan destek ve yardımların kendileri adına bir görev olduğunu ifade eden Nafi Güral, “Aslında biz görevlerimizi yapıyoruz. Size verdiğimiz destekler ve hizmetler bizim görevimizin bir parçasıdır. Bunun için takdire gerek yok, ama siz böyle lütfetmişsiniz çok teşekkür ediyorum. Tabi bu tür olaylar ve hatırlanmalar ne kadar geniş kapsamlı olur ise hatırlanan insanların daha çok hizmet vermesi daha çok görev alma duygularını geliştirmiş olacaktır. Bu anlamda son derece değerli olan bu ödül için size, sizin şahsınızda yönetim kurulu ve gazilerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nafi Güral'a verilmek üzere Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği tarafından hazırlatılan plaket, Vali Şükrü Kocatepe tarafından takdim edildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Nisan 2009 Perşembe 17:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?