7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Şehit polisler anısına 150 fidan

POLİS HATIRA ORMANI'NA ŞEHİT POLİSLER ANISINA 150 ADET AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Emniyet Teşkilatının 165. Kuruluş Yıldönümünü kutlayan polisler şehit arkadaşlarının anısına ağaç fidanı dikti.

Kutlamalar çerçevesinde Adnan Menderes Kültür Parkı’nda bir araya gelen ilçedeki tüm polis memurları parktaki Gediz Emniyet Müdürlüğü Polis Hatıra Ormanı’na 150 adet çam fidanı diktiler.

Yıldönümüyle ilgili bir konuşma yapan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Seyyid Kutup Özdem, 1845 yılında kurulan Emniyet Teşkilatının her türlü zorluklara rağmen kendisini geliştirerek dünyada sayılı kurumlar arasına girdiğini söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Özdem, “Tüm emniyet mensuplarının Polis Hatıra Ormanı'nda güzel bir görev için bir araya gelmesinden gurur duyuyorum. Ülke için kutsal bir görev yaptığını bilerek kendisini günün her saatinde sorumlu hisseden arkadaşlarımızın bu güzel gününü kutluyorum. Ayrıca, her yıl burada fidan dikerek ormanımızı güçlendiren tüm personelimize teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra ilçede bulunan Fatih ve Dayınlar İlköğretim Okullarına Komiser Yardımcısı Eyüp Gördesli, Polis Memuru Berna Ceyhan ve Murat İlhan tarafından ziyaret düzenlenerek öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Diğer taraftan kutlama haftası boyunca ilçe merkezinde önceden belirlenen yardıma muhtaç fakir ailelere ziyaret düzenleneceğini belirten Müdür Özdem, bu ailelere personelin imkanları nispetinde maddi yardımlarda bulunulacaklarını kaydetti. Kutlamalar çerçevesinde İlçede oturan şehit polis Cavit Kaçmaz’ın babası Halil İbrahim Kaçmaz ve ailesi ile Göynükören Köyünde ikamet eden şehit polis memuru Ramazan Can'ın babası Halil İbrahim Can ve ailesini evlerinde ziyaret ettiklerini ifade eden İlçe Emniyet Müdürü Özdem, "Teşkilat ve personel olarak ziyaret ettiğimiz bu aileleri her an yanlarında olduğumuzu anlattık" dedi.

Şehit polisler için Ulu Camide mevlit okutulduktan sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı birim amirlerinden oluşturulan bir heyetle birlikte İlçe Kaymakamlığı, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı ve Hakimlere ziyaret düzenlendiği belirtildi.

POLİS HATIRA ORMANI'NA ŞEHİT POLİSLER ANISINA 150 ADET AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ
POLİS HATIRA ORMANI'NA ŞEHİT POLİSLER ANISINA 150 ADET AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ
POLİS HATIRA ORMANI'NA ŞEHİT POLİSLER ANISINA 150 ADET AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2010 Perşembe 16:08:02
Güncelleme :8 Nisan 2010 Perşembe 22:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?