29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

'Şehitlerimize çok şey borçluyuz'

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Genel Sekreter İbrahim Babür ile Kütahya Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’ye nezaket ziyaretinde bulundu.


Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanlığı olarak illerde bulunan üyeleri bilgilendirmek, yapılan çalışmaları anlatma üzere kente geldiklerini ifade eden Genel Başkan Taner Uran, Genel Sekreter İbrahim Babür ilk olarak Kütahya Valisi Şükrü Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.


Kendileri Kütahya’da görmekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Kocatepe, “Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin Kütahya Şubesi geçen yıl açıldı. Bu Derneğimizi diğer Muharip Gaziler Derneği ve Sakatlar Derneği ile aynı çatı altında topladık. Biz şehit ve Gazilerimize çok şey borçluyuz. O bakımdan ne yapsak azdır. Görev, yetki ve sorumluluklarımız içinde kendilerine hizmet etmeyi görev hissediyoruz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 14:06:25
Güncelleme :8 Kasım 2008 Cumartesi 09:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?