7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

SESAD tanıtım turunda

SESAD TANITIM TURUNDA

Kütahya Simav’da bir grup esnaf ve işadamı tarafından kurulan Simav Esnaf ve Sanayiciler Derneği (SESAD) tanıtım turuna çıktı.

Eczacı Ahmet Kulat Başkanlığında ilk olarak Uşak Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden SESAD üyeleri daha sonra Simav Kaymakamı Cengiz Horozoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Görüşmede, Simav için yapılacak her şeyin arkasında olduğunu belirten Horozoğlu, gençlerin elini taşın altına koymasından memnuniyet duyduğunu ve desteğini her zaman sürdüreceğini kaydetti. Daha sonra Simav Ticaret ve Sanayi Odası (STSO)’nı ziyaret eden SESAD üyeleri, burada Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Kazcıoğlu ve Meclis Başkanı Raci Hazıroğlu ile fikir alışverişinde bulundu. Seçilmiş, atanmış ve sivil toplum kuruluşlarının birlikte hareket etmesi gerektiğinin altını çizen Kazcıoğlu Simav için “biz” olarak düşünmeleri gerektiğini söyledi. Kazcıoğlu “Bir dernekte değişik siyasi görüşlerden üyelerin olması her zaman olumlu sonuçlar vermiştir. Sizler Simav için bir şeyler yaptıkça biz size her zaman destek oluruz” dedi.

SESAD üyeleri son olarak Belediye Başkanı Kasım Karahan’ı makamında ziyaret ederek kuruluş gerekçelerini anlattı ve destek sözü aldı.

SESAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kulat, dernek olarak hedeflerinin Simav için bir şeyler yapmak olduğunu belirtti. Kulat “Avrupa Birliği hibe fonlarından Simav için yararlanmak istiyoruz. Bunun için projeler hazırlayacağız. Simav odaklı hedeflerimiz doğrultusunda bize destek olacak herkesi Simav için bir şeyler yapmaya bekliyoruz” şeklinde konuştu.

SESAD TANITIM TURUNDA
SESAD TANITIM TURUNDA
İHA
Yayın Tarihi : 1 Mayıs 2010 Cumartesi 12:03:03
Güncelleme :1 Mayıs 2010 Cumartesi 12:56:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?