29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Sigarayı bırakanlara ödülleri verildi

AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları tarafından başlatılan 'Sigarayı bırak, leblebiye bak' kampanyası sona erdi. AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda açılan kampanya çadırı ile imza karşılığı sigara bırakma taahhüdünde bulunanlara leblebi ikram edildi. 

Mehmet Karaduman, AK Parti Gençlik Kolları tarafından tertiplenen kampanyanın amacının toplumun hassas olduğu sigaranın bırakılmasına katkıda bulunmak olduğunu söyleyerek, "Böyle bir fikir üreten AK Partili Tavşanlılı gençlere teşekkür ediyorum. Gençlerimiz gerçekten doğru yerlerde. Bugün ülkemizi dünyaya açan ve uygarlık seviyesine çıkaran AK Parti bünyesi içerisinde bulunuyorlar. Kendilerini kutluyor, Söz konusu kampanyanın ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Kadir Teke ise söz konusu kampanyanın büyük ilgi gördüğünü ve bu ilgiden de fazlasıyla memnun olduklarını vurgulayarak, "Vatandaşlarımızın sigarayı bırakmasına bir nebze vesile olabilirsek kendimizi çok şanslı sayarız. Umarım kampanyamız amacına ulaşmıştır" diye konuştu. 

Tavşanlı Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer de, Tavşanlı'da leblebinin önemli bir geçim kapısı olduğunu söyleyerek, "Leblebiye bu tür organizasyonlarda yer verilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir" şeklinde konuştu. 

Kampanya sonrasında AK Parti Tavşanlı Gençlik Kolları Başkanı Kadir Teke tarafından Leblebiciler ve Kuruyemişçiler Odası Başkanı Himmet Özer'e ve kampanyaya destek veren kuruyemiş firmalarına teşekkür plaketi verildi.

.
Yayın Tarihi : 31 Mart 2008 Pazartesi 13:32:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?