29
Nisan
2024
Pazertesi
KÜTAHYA

Simav Çitgöl'de Yalçın yeniden aday

Kütahya'nın Simav ilçesine bağlı Çitgöl beldesinin AK Partili Belediye Başkanı Recep Yalçın, 29 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.


Geçmiş 5 yıllık görev süresince beldesi ve her yıl binlerce yerli ve yabancı turistin şifa bulmak için ziyaret ettiği 200 yatak kapasiteli kaplıcasına önemli yatırımlar kazandırdığını dile getiren Yalçın, gerçekleştirmeyi planladığı birçok hedefi ve projesini tamamlayabilmek amacıyla ikinci dönem için yeniden aday olduğunu açıkladı.


Çok sevdiği ve gönül verdiği Çitgöl'e hizmet etmeyi kutsal bir görev olarak gördüğünü belirten Yalçın, geçmiş 5 yıllık görev süresince yaptığı hizmetleriyle çok iyi yerlere getirdiğine inandığı beldesi ve kaplıcasına önceden planladığı halde tamamlayamadığı bir takım projelerini hayata geçirebilmek için yeniden aday olduğunu dile getirdi.


Tamamlayamadığı projelerinin yanı sıra Çitgöl beldesini şimdiki konumundan daha iyi noktalara getirecek olan yeni projeleri olduğunun altını çizen Yalçın, projelerini hayata geçirmek ve Çitgöl'ü hak ettiği çağdaş çizgisine kavuşturmak için hemşerilerine güvendiğini kaydetti

İha
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 17:15:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yusuf çetinkaya IP: 88.237.209.xxx Tarih : 8.01.2009 11:25:18

Başkanım ne kadar orada olmaz isek gönlümüz ve kalbimizle sizi destekliyoruz başarılar diliyorum.