3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Simav MHP'ye eğitimci aday

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Simav adayını, eğitimci Bekir Sezen olarak açıkladı.

Sezen, bu güne kadar kendisine verilen tüm görevleri başarıyla yerine getirdiğini, Simav Belediye Başkanlığı görevini de en iyi bir şekilde yapacağına yürekten inandığını kaydetti. Adaylığı konusunda Simav halkı ve partililerin yoğun ısrarlarını kırmayarak göreve talip olduğunun altını çizen Sezen, geçmişte kendisine verilen hizmetlerde gösterdiği üstün başarıyı bu kez belediye başkanlığı görevinde de tekrarlayacağını ve seçimlerden alnının akıyla çıkacaklarına inandığını kaydetti.

35 yıllık eğitim hizmetleri sürecinde 27 yılını okul yöneticiliği ve son üç yılını da ülke genelinde ün yapmış önemli bir dershanenin yöneticiliği olarak sürdürdüğünü vurgulayan Sezen, Simav'da kalıcı hizmetlere imza atmaya hazırlandığını kaydetti.
Simav'da şeffaf, adil ve dürüst bir yönetim sergileyeceğinin altını çizen Sezen, Simav'ı vatandaşlarla birlikte yönetme sözü verdi. Kapısını herkese açık tutacağını dile getiren Sezen, bu güne kadar sürdüğü eğitim dalındaki yöneticilikte kişiler arasında hiçbir zaman ayırım yapmadığını belirterek, Belediye Başkanlığı görevinde de kesinlikle partili, partisiz ayırımı yapmacağı sözünü verdi.

Simav'ı gelecek yıllara taşıyacak önemli projeleri bulunduğunu kaydeden Sezen, İç Ege'nin incisi Simav'ı ayağa kaldıracak projelerini önümüzdeki günlerde vatandaşlarla paylaşacağını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 3 Şubat 2009 Salı 15:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cemil sebat IP: 88.236.3.xxx Tarih : 3.02.2009 23:48:25

baskan rıza abim olsa olurdu ama senin secilmen zor