7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Simav misafirlerini bekliyor

SİMAV, 23 NİSAN'DA 80 YABANCI ÖĞRENCİYİ AĞIRLAYACAK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Simav’da bu yıl renkli görüntülere sahne olacak.

Belediyenin davetlisi olarak gelecek yabancı uyruklu minikler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Cumhuriyet Meydanı başta olmak üzere Eynal Kaplıcalarında Simavlılara yörelerinin halk oyunlarını sergileyecek.

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan, belediyenin davetlisi olarak Romanya, Slovakya ve Bosna Hersek’ten gelecek 80 yabancı öğrencinin Simavlılar tarafından 4 gün boyunca evlerinde ağırlanacağını bildirdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Simav’ın tarihinde ilk kez yabancı uyruklu öğrenci misafir ettiğini vurgulayan Belediye Başkanı Kasım Karahan, 80 yabancı öğrencinin misafir edilmesinin ilçenin yurt dışında tanıtımına büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Romanya, Slovakya ve Bosna Hersek’ten gelecek 80 yabancı öğrencinin 21 Nisan'da ilçede olacağını ve 25 Nisan’a kadar Simavlıların misafiri olacağını ifade eden Belediye Başkanı Kasım Karahan,” Yabancı öğrencileri evlerinde konuk edecek hemşerilerime şimdiden teşekkür ediyorum. Öğrencilerin yanı sıra yanlarında gelecek 36 kişilik ekibi de Belediye olarak Eynal Kaplıcalarında bizler ağırlayacağız” diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2010 Cumartesi 17:28:00
Güncelleme :17 Nisan 2010 Cumartesi 22:11:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?