7
Mayıs
2024
Salı
KÜTAHYA

Simav'a yeni bir park daha

SİMAV'A YENİ BİR PARK DAHA

Kütahya’nın Simav Belediyesi, ilçeye yeni yeşil alanlar kazandırmak ve vatandaşlara soluk aldırmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Bu kapsamda 2010 yılı içerisinde şehir merkezi ve mahallelerinde 3 parkın yapımını tamamlayan ve ikisinde de çalışmalarını sürdüren Simav Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, şimdi de vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda şehir merkezindeki İstiklal Savaşı gazisi ve gösterdiği kahramanlıklarla ünlü Simavlı Ali Haydar Nakipoğlu’nun adını taşıyan parkı sökerek günün koşullarına uygun modern bir konuma kavuşturmak için çalışma başlattı.

Ali Haydar Nakipoğlu parkının proje mimarı Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren, söz konusu parkı Simav’a yakışır bir konuma getirmek için ekiplerin geceli gündüzlü çalıştığını kaydetti.

Ali Haydar Nakipoğlu parkını 30 günde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunmayı amaçladıklarını vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Eren,” Simav’ın en işlek yeri sayılan Cumhuriyet Meydanı ile Kışla ve İzmir Caddelerinin kavşağında yer alan Ali Haydar Nakipoğlu Parkında vatandaşların soluk alabilmesi, dinlenebilmesi ve yorgunluklarını atabilmeleri için şelalesi, çiçek bahçesi, gezinti yolları, oturma alanları yer alacak şekilde planladık. Vatandaşlarımız burada çoluk çocuk ailece oturup çiçeklerin renk cümbüşüne tanık olurken, şelalenin çıkardığı su sesi ile de kulaklarının pasını silecekler. Hizmetlerin en iyisine layık Simav halkına ne kadar hizmet etsek azdır” şeklinde konuştu.

SİMAV'A YENİ BİR PARK DAHA
SİMAV'A YENİ BİR PARK DAHA
SİMAV'A YENİ BİR PARK DAHA
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2010 Cumartesi 13:52:02
Güncelleme :2 Ekim 2010 Cumartesi 14:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?