2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simav'a yeni emniyet müdürü

İLKER OLUT, SİMAV'IN YENİ EMNİYET MÜDÜRÜ OLDU

Kütahya’nın Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İlker Olut, görevine başladı. Simav İlçe Emniyet Müdürü Nadi Ünver’in, Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü emrine atanmasıyla boşalan Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen İlker Olut, yeni görevine başlayarak personeliyle tanıştı. Kütahya’nın Tavşanlı İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken, Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan İlker Olut, vatandaşların huzur ve güvenliğini temin etmek için çalışacaklarını söyledi. Kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Olut, emniyetçi bir aileden geldiğini ve babasının da emekli bir polis olduğunu dile getirdi.

Simav’ın yeni Emniyet Müdürü Olut, polis olmayı babasından özendiğini bildirdi. Çok sevdiği mesleğini en iyi bir şekilde yerine getirebilmek için kapısının herkese açık olduğunu ifade eden Olut, insan hak ve özgürlüklerini ön planda tutan görev anlayışı ile çalışacaklarını ve hukuk devleti ilkeleri doğrultusunda hareket edeceklerini dile getirdi.

20 yıldır Emniyet teşkilatının çatısı altında yurdun değişik bölgelerinde görev yaptığını anlatan evli ve üç çocuk babası Olut, yeni atandığı Simav’ı ve Simav halkını çok sevdiğini ve Simav halkının huzur ve güvenini sağlamak için gecesini gündüzüne katmaya hazır olduğunu kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2009 Salı 11:54:01
Güncelleme :13 Ekim 2009 Salı 12:03:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?