2
Mayıs
2024
Perşembe
KÜTAHYA

Simav'da aday adayı bolluğu

9 aday adayının belediye başkanlığı için başvuruda bulunduğu Kütahya'nın Simav ilçesi AK Parti'de gözler, temayül yoklaması ile belirlenecek ilk üç ismin kimlerden oluşacağına çevrildi.

Temayül yoklamasında ilk üç sırada yer almak isteyen aday adaylarının propaganda çalışmaları ilgiyle izleniyor.


Simav'a belediye başkanı olmak üzere 1 Aralık günü 11 yıldır sürdürdüğü belediye başkan yardımcılığı görevinden istifa ettikten sonra propaganda çalışmalarını en üst seviyede sürdüren aday adayı Süleyman Özkan, partisinin bir neferi olma gururunu her zaman yaşadığını belirterek," Bu onur, hiçbir makam ve menfaat ile değiştirilemeyecek kadar özel ve değerlidir" dedi.


33 yıllık belediyecilik mesleğinde değişik siyasi partilere mensup belediye başkanlarıyla çalışmasından dolayı üzerinde bir baskı oluşturulmaya çalışıldığına değinen Özkan, kendisine rehber edindiği AK Parti misyonu ve vizyonundan hiç ayrılmadığını ve bu konudaki görüşlerinin kamuoyu tarafından da çok net bir şekilde bilindiğine dikkat çekti.


Partisi tarafından belediye başkanlığına aday gösterilsin veya gösterilmesin çizgisinden en ufak bir sapma olmadan bundan sonraki siyasi hayatına AK Partide devam edeceğinin altını çizen Özkan, kendisini AK partinin bir neferi gibi gördüğünü anlattı. Özkan kendisi dışında aday olarak belirlenecek arkadaşına elinden gelen desteği sağlayacağını ve 33 yıllık belediyecilik bilgi, birikim, deneyim ve tecrübeleriyle yardımcı olacağını kaydetti.


Türkiye'yi karanlıktan çıkarıp aydınlığa kavuşturan AK Parti'nin bir neferi olmanın gurur ve onurunun hiç bir makam, mevki, şan, şöhret ve menfaat ile değiştirilemeyecek kadar özel ve değerli olduğunun altını çizen Simav AK Parti belediye başkan aday adayı Süleyman Özkan, esas olanın İç Ege'nin incisi Simav'a hizmet etmek olduğunu kaydetti.

İha
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2009 Cuma 12:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?