3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Simav'da Karahan coşkusu

Kütahya’nın Simav ilçesinde Cumhuriyet Meydanı'nı dolduran beş bine yakın kalabalık, DP adayı Kasım Karahan’ın belediye başkanlığını kazanarak elde ettiği seçim zaferini coşkuyla kutladı.

Havai fişek gösterileriyle desteklenen kutlamada vatandaşlar davul ve zurna eşliğinde çiçeği burnunda belediye başkanı Kasım Karahan ile karşılıklı zeybek ve harmandalı oynadı. Güvenlik güçlerinin sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleşen coşkulu kutlamada belediye meclis üyeleriyle birlikte çıktığı bir kamyonun kasasından halka seslenen Simav’ın yeni belediye başkanı Kasım Karahan, kendisine oy veren vermeyen, partili partisiz herkese teşekkür etti. Parti rozetini çıkaracağını ve herkesin belediye başkanı olacağını dile getiren Karahan,” Herkesin özlemini duyduğu Simav’a az kaldı” dedi.

Seçimin bittiğini anlatan Karahan,” Şimdi sıra hizmetlere geldi. Sizlere seçim öncesi vaat ettiklerimizi hayata geçirmek için çok çalışmamız lazım. Vaatlerimizin tamamını önceliklerine göre bir bir yerine getireceğiz. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Ben burada özellikle şunu belirtmek istiyorum. Seçim dönemiyle ilgili kimseye dargınlığım ve kırgınlığım yok. Ben sadece DP’lilerin değil. Ben tüm Simavlıların belediye başkanı olacağım. Bundan sonra benim ve ekibimin hiçbir siyasi beklentimiz olmayacak. Her şeyi Simav ve Simavlı için gerçekleştireceğiz. Bundan böyle siyaseti bir kenara bırakıp hizmete odaklanacağız. Sizlerden de bize desteklerinizi sürdürmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Meydanı dolduran coşkulu kalabalık eğlenmek üzere daha sonra Belediye Düğün Salonuna geçti. Burada gençler davul zurna eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar gönüllerince eğlendi.

Karahan, bir gencin bindiği Kırat ile meydanda hatıra fotoğrafı çektirmeyi de unutmadı.

iha
Yayın Tarihi : 31 Mart 2009 Salı 16:09:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?