3
Mayıs
2024
Cuma
KÜTAHYA

Simav'da meclis üyelerine plaket

Kütahya’nın Simav bağımsız Belediye Başkanı Rıza Özdemir, beş yıl boyunca birlikte çalıştığı değişik siyasi partilere mensup 15 belediye meclis üyesine hizmetlerinden dolayı plaket takdim etti. AK Parti başta olmak üzere CHP ve DP’li belediye meclis üyelerini makamına davet eden Özdemir, beş yıl boyunca büyük hizmetlere birlikte imza attıkları arkadaşlarına teşekkür etti, ardından da plaketlerini takdim etti.

Başkan Özdemir, “Öyle umuyorum ki, dolu dolu birlikte geçirdiğimiz geçmiş beş yılın anısına sizlere takdim ettiğim bu plaketleri evinizin veya odanızın bir köşesinde bir ömür boyu saklayacaksınız. Bu plaketler sizlerin gelecek kuşaklarınıza bırakacağınız en büyük armağan olacaktır” şeklinde konuştu.

29 Mart yerel seçimlerine katılacak belediye başkan adaylarıyla belediye meclis üyelerine başarılar dileyen Özdemir, Simav halkının isabetli bir karar vererek Simav’a yakışan ve Simav’ı kendilerinden bir adım öteye taşıyacak yeni bir adayı seçeceğinden emin olduklarını ifade etti.

Duygusal anların yaşandığı plaket takdim töreninin ardından söz alan Simav Belediye Meclisi'nin en yaşlı üyesi AK Partili Ali Akyol, Simav’a kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Rıza Özdemir’e teşekkür etti ve kendisini plaketle ödüllendirdi.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 12:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?